HOME >> VLOERVERWARMING SPOELEN

VLOERVERWARMING SPOELEN

Vloerverwarming spoelen


Vloerverwaming spoelen: absolute noodzaak als u wilt voorkomen dat u torenhoge energierekeningen krijgt of 's winters koude voeten krijgt. Laat daarom na ongeveer 5 jaar uw vloerverwarming spoelen. De meeste vloerverwarmingen hebben na 5 jaar een rendementsverlies van ongeveer 10-40 procent. Het komt zelfs regelmatig voor bij oudere vloerverwarmingen een rendementsverlies van maar liefst 80 procent hebben!


Het is noodzakelijk om uw vloerverwarming te reinigen wanneer:

  • Er maar een deel van de vloerverwarming warm wordt.
  • Een hoge gasverbruik heeft.
  • De vloerwarming niet meer de gewenste warmte levert.
  • U vaak storingen heeft.


Naast de directe energiebesparing die het reinigen van uw vloerwarming tot gevolg heeft, plakken er nog een aantal andere belangrijke voordelen aan het reiningen van uw vloerverwarming. Zo zal de levensduur van de hele installatie worden verlengd en voorkomt u onnodige storingen die worden veroorzaakt door vuil in het verwarmingssysteem.


Een verstopte vloerverwarming wordt vaak veroorzaakt door vaste deeltjes in de installatie. Deze deeltjes worden ook wel slib genoemd. Slib kan bestaan uit zand, stof, roest of ijzerdeeltjes. Het bijvullen van de cv-installatie met normaal leidingwater is een veel voorkomende oorzaak van een verstopte vloerverwarming. Door normaal leidingwater te gebruiken komt er ongewenst zuurstof en kalk in de leidingen van uw vloerverwarming. Door de reactie van zuurstof met de ijzeren leidingen ontstaat roest, wat de doorstroming van uw vloerverwarming verminderd. 1mm roest binnen de leiding zorgt al voor een rendementsverlies van maar liefst 13 procent.


Om rendementsverlies en onnodig onderhoud tegen te gaan is het daarom belangrijk dat uw vloerverwarming regelmatig wordt gespoeld.Betaal niet langer te veel voor een warm huis, neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: info@cvinstallatiespoelen.nl of 0251-248135

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging PFA Power Flush Academy.


Ons bedrijf is gecertificeerd voor het reinigen en ontstoppen van uw Cv-istallatie.

Wij verzorgen dat uw Cv-installatie zijn top condite behoud.

Doormiddel van het reinigen en een waterbehandeling van uw Cv-installatie!


Let op!

Er zijn veel bedrijven die onze website kopieren en zeggen dat zij de specialist zijn.

Als het bedrijf geen keurmerk heeft vraag dan naar de garantie's.

U kan op de website zien wie er aangesloten zijn klik op de PFA logo.Cv installatie spoelen © Privacy Policy 2020

ADRES:

Timmerwerf 93

1969 NJ Heeemskerk

Telefoon:  0251 248135

Email: info@rekon-bv.nl