PREVENTIE VAN CV EN VLOERVERWARMING

SpiroTrap MB3: vuilafscheider voor uw cv-installatie


Met de magnetische vuilafscheider van SpitoTrap kunt u gemakkelijk energiebesparen met het behouden van warmtecomfort. Corrosie- en vuildeeltjes worden op een zeer efficiënte manier uit uw cv-installatie verwijderd. Door schoon water in uw installtie is de warmteoverdracht beter en voorkomt u onnodig energieverbruik. Ook kunt u storingen voorkomen dorodat onderdelen minder snel zullen slijten.


Onderscheidend

Door de innovatieve, afneembare magneet maakt de SprioTrap het absolute verschil met andere luchtafscheiders. Door de intelligente technologie haalt de magneet ieder deeltje uit het water. Daarnaast kan het vuil gemakkelijk worden gespuid, zelfs wanneer de installatie in gebruik is.


Energiebesparen met meer comfort

Wanneer u cv-installatie vervuilt is zal er minder warmte-overdracht plaatsvinden. Hierdoor moet er meer gestookt worden om de gewenste temperatuur te behalen.De SpiroTrap is daarom een echte aanraden wanneer u uw energierekening wilt verlagen. Wanneer uw installatiewater schoon is, haalt u vaak al een rendement van maar liefst 7 procent! Hierdoor is de SpiroTrap een uitstekende keuze aangezien de terugverdientijd slechts 2 tot 4 jaar is!


Wanneer te plaatsen

Door de vanaf 2015 verplichte A-klasse pomp is de Spirotech vuilafscheider een noodzakelijk aanvulling op uw cv-installatie. Het aantal magnetische compententen in deze pompen is namelijk toegenomen. Wij raden u aan de vuilafscheider bij uw jaarlijkse onderhoudsbeurt te laten plaatsen.


Voordelen SpiroTrap

-Korte terugverdientijd

-7%  energiebesparing!

-Schoon cv-water

-20 jaar garantie

-minder stortingen


Betaal niet langer te veel voor een warm huis, neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: info@cvinstallatiespoelen.nl of 0251-248135

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging PFA Power Flush Academy.


Ons bedrijf is gecertificeerd voor het reinigen en ontstoppen van uw Cv-istallatie.

Wij verzorgen dat uw Cv-installatie zijn top condite behoud.

Doormiddel van het reinigen en een waterbehandeling van uw Cv-installatie!


Let op!

Er zijn veel bedrijven die onze website kopieren en zeggen dat zij de specialist zijn.

Als het bedrijf geen keurmerk heeft vraag dan naar de garantie's.

U kan op de website zien wie er aangesloten zijn klik op de PFA logo.Cv installatie spoelen © Privacy Policy 2020

ADRES:

Timmerwerf 93

1969 NJ Heeemskerk

Telefoon:  0251 248135

Email: info@rekon-bv.nl