PREVENTIE VAN CV EN VLOERVERWARMING

Preventie van cv-installatie en vloerverwarming

Naast het reingingen van uw cv-installatie of vloerverwarming, kunnen onze professionals u adviseren over preventie van de cv-installatie en uw vloerverwarming. Onze verschillende behandelingen zullen hieronder kort worden besproken.


Categorie 1: huizen van 1 tot 5 jaar


Zelfs bij nieuwe huizen is het belangrijk dat u aandacht besteed aan uw cv-installatie en al helemaal aan uw vloerverwarming. Helaas geven veel installateurs weinig aandacht aan het cv-water. Een logische reden hiervoor is het feit dat het voor het blote oog niet zichtbaar is.


Zodra u het cv-water van uw installatie bijvult zal er zuurstof en kalk komen in de leidingen. Door de reactie van ijzeren leidingen met zuurstof zal er een rood tot zwart slib ontstaan: roest. Daarnaast kunnen bio-organismen zich ontwikkelen in de leidingen. Deze bacteriën kunnen ontstaan door roest, ijzerdeeltjes, vetten en olieën van van het gebruikte materiaal en zuurstof.


Net als de vooraanstaande cv-ketel fabrikanten zoals Nefit, Bosch, Remeha, Atag, Agpo en Vaillant raden wij u daarom aan om Spiroplus Mild Cleaner en Spiroplus Protector Corrosiebeschermer aan uw cv-installatie toe te voegen.Categorie 2: huizen van 5 tot 15 jaar


Voor cv-installaties in tussen de 5 en 15 jaar adviseren wij u om de eventuele vervuiling in uw installatie op te laten meten en deze te laten spoelen wanneer de installatie vervuild is geraakt. Het spoelen van uw cv-installatie heeft vaak een rendement van 20-30 procent tot gevolg. Bij het spoelen van uw vloerverwarming kan dit oplopen tot maar liefst 80 procent! Voor meer informatie over het spoelen van uw CV-installatie, klik hier. Voor meer informatie over het spoelen van uw vloerverwarming, klik hier!


Hier geldt dat na het reinigen van uw installatie Spiroplus Mild Cleaner en Spiroplus Protector Corrosiebeschermer aan uw cv-installatie zal worden toegevoegd.


Categorie 3: huizen van 15 tot 25 jaar


Zeker voor huizen van 15 tot 25 jaar is het een absolute noodzaak om uw cv-installatie en vloerverwarming te laten controleren op vuil. Door middel van een warmtebeeldcamera kan de warmteoverdracht van de radiatoren en vloerverwarmingsleidingen in beeld worden gebracht. Indicaties van een slecht functionerende cv-installatie zijn: bepaalde delen van de kamer, of bepaalde kamers worden niet goed warm; de vloer wordt niet goed warm; er komt geen heet, maar lauw water uit de kraan; uw energieverbruik is de afgelopen jaren toegenomen.


Ook hier geldt dat na het reinigen van uw installatie Spiroplus Mild Cleaner en Spiroplus Protector Corrosiebeschermer aan uw cv-installatie zal worden toegevoegd.


Betaal niet langer te veel voor een warm huis, neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: info@cvinstallatiespoelen.nl of 0251-248135

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging PFA Power Flush Academy.


Ons bedrijf is gecertificeerd voor het reinigen en ontstoppen van uw Cv-istallatie.

Wij verzorgen dat uw Cv-installatie zijn top condite behoud.

Doormiddel van het reinigen en een waterbehandeling van uw Cv-installatie!


Let op!

Er zijn veel bedrijven die onze website kopieren en zeggen dat zij de specialist zijn.

Als het bedrijf geen keurmerk heeft vraag dan naar de garantie's.

U kan op de website zien wie er aangesloten zijn klik op de PFA logo.Cv installatie spoelen © Privacy Policy 2020

ADRES:

Timmerwerf 93

1969 NJ Heeemskerk

Telefoon:  0251 248135

Email: info@rekon-bv.nl