HOME >> CV INSTALLATIE SPOELEN

CV INSTALLATIE SPOELEN

HOME >> CV INSTALLATIE SPOELEN

CV INSTALLATIE SPOELEN

Cv-installatie reinigen en spoelen

Cv-installatie spoelen: geen luxe, maar absolute noodzaak. Ja, u leest het goed, na 5 tot 10 jaar is het aan te raden om uw cv-installatie te laten reiningen. Door uw cv-installatie te laten spoelen is na 10 jaar namelijk al een rendement van ongeveer 15 tot 30 procent te behalen.


15 tot 30 procent rendement na 10 jaar klinkt prachtig, maar hoe wordt dit rendement eigenlijk behaald? Na verloop van tijd krijgt u door het indringen van zuurstof in de leidingen roest in uw systeem. Dit wordt, samen met slib en kalkaanslag door onze unieke waterbehandeling  uit uw bestaande cv-systeem gehaald.


Roest, slib en kalkaanslag geven problemen die u in eerste instantie helemaal niet opvallen. Door roest en slib wordt de diameter van de verwarmingsleidingen verkleint. Hierdoor kan er minder water door de leidingen en radiatoren stromen waardoor de cv-ketel en warmtepomp harder moeten werken. Deze moeten namelijk meer water verplaatsen, wat natuurlijk leidt tot meer stroomverbruik. Daarnaast neemt de levensduur van uw pomp en cv-ketel toe omdat deze minder slijtage zullen hebben. Minder stroomverbruik en minder onderhoud zal een deel van de besparing op uw energiekosten dekken.


Roest, slib en kalkaanslag in de cv-installatie en radiatoren zal er bovendien voor zorgen dat delen van uw radiatoren niet goed warm worden. Daarnaast bevat uw cv-ketel meerdere onderdelen die gevoelig zijn voor vervuiling.


Het onderdeel dat de meeste negatieve gevolgen heeft bij een vervuilde cv-installatie is de driewegklep. Uw combi cv-ketel bevat een driewegklep die schakelt tussen tussen warm water uit de kraan en uw verwarming. De cartridge die in uw driewegklep kan vast komen te zitten door een vervuilde cv-installatie. Dit heeft tot gevolg dat er bijvoorbeeld tijdens het douchen warm water in de radiatoren terecht komt. Omdat bepaalde ruimtes zo ongewenst warm worden kan dit grote energieverliezen tot gevolg hebben.


Het niet tijdig spoelen van uw cv-installatie heeft ook tot gevolg dat uw platenwisselaar verstopt kan raken.  Door middel  van uw platenwisselaar wordt koud leidingwater verwarmt voor het gebruik in keuken en badkamer. Door kalk in het leidingwater kan er verkalking optreden aan de kant van het koude leidingwater. Hierdoor zal er minder warmteoverdracht plaatsvinden, met een hogere energierekening en lauwe douche tot gevolg.


Het professioneel laten reinigen van uw cv-systeem is van essentieel belang. Het is niet alleen goed voor uw energierekening, maar ook voor uw installatie en het milieu. Wij beschikken over een verschillende spoeltechnieken waarmee wij  uw systeem kunnen spoelen.


Daarnaast kunnen wij u uitstekend adviseren over het gebruik van spoelmiddelen om vervuiling in de toekomst te voorkomen. Klik hier voor meer informatie over preventie.

Betaal niet langer te veel voor een warm huis, neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: info@cvinstallatiespoelen.nl of 0251-248135

Betaal niet langer te veel voor een warm huis, neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: info@cvinstallatiespoelen.nl of 0251-248135

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging PFA Power Flush Academy.


Ons bedrijf is gecertificeerd voor het reinigen en ontstoppen van uw Cv-istallatie.

Wij verzorgen dat uw Cv-installatie zijn top condite behoud.

Doormiddel van het reinigen en een waterbehandeling van uw Cv-installatie!


Let op!

Er zijn veel bedrijven die onze website kopieren en zeggen dat zij de specialist zijn.

Als het bedrijf geen keurmerk heeft vraag dan naar de garantie's.

U kan op de website zien wie er aangesloten zijn klik op de PFA logo.Cv installatie spoelen © Privacy Policy 2020

ADRES:

Timmerwerf 93

1969 NJ Heeemskerk

Telefoon:  0251 248135

Email: info@rekon-bv.nl